ICEBREAKER Basic 6.7

Totalpris kr 25 990,- inkl. standard montering

* Rentefri delbetaling kr 1 162,- pr mnd

* 7 års trygghetsavtale for kun kr 1 090,-


Hoveddata

 • Kjøleeffekt (nominell): 0,85-4,0 (3,5) kW
 • Varmeeffekt (nominell): 0,85-6,7 (4,0) kW
 • SEER: 6,4
 • Varmekapasitet 4050W ved -7ºC
 • Garantert drift ned til -25°C

ICEBREAKER Basic 5.2 er bygd i det kompakte sømløse designet til Heatbreaker, men varmer ned til -25°C. Med kun 779 mm passer Basic inn på virkelig trange områder hvor det er behov for varme og/eller kjøling. Icebreaker Basic er akkurat det du trenger av energieffektivitet og komfort, gjort helt enkelt.

Bestillingsskjema!

Bestill produkt ved å fylle ut skjema under. Vi kontakter deg for gjennomgåelse av installasjonen samt avtale tidspunkt for montering.  Velg produkt

  Betalingsalternativ

  * Rentefri delbetaling kan søkes her

  Det du trenger av effektivitet i enkel utførelse

  Superkompakt design

  Basic er bygd i et kompakt og diskret design men varmer og presterer likevel stabilt ned til -25°C. Med en innedel på kun 779mm passer Basic inn på virkelig trange områder hvor det er behov for oppvarming eller kjøling.

  Flere plasseringsmuligheter med lavt lydnivå

  Basics er såpass stillegående at den fint kan plasseres på steder hvor du ønsker stillhet og ro.

  Jevnere luftstrøm med to klaffer

  Basic har to klaffer i spjellet som gjør luftstrøm retningen optimal og lettere å kontrollere i kjøledrift. Her kan du velge ulike instillinger etter hva som passer luftstrømmen til din innedel

  Klargjort for Smart styring og taleassistent

  Full kontroll over temperatur & strømforbruk

  Med WIFI-kit koblet til varmepumpens innedel og Panasonic Comfort Cloud appen kan du ha full kontroll på inneklimaet og temperaturen uansett hvor du selv befinner deg. Du kan også koble Appen sammen med taleassistentene Google og Amazon Alexa. Styr og overvåk varmepumpen i bilen, fra kontoret eller fra sofaen kun med å bruke stemmen.