CLOSE

A+ Varmepumper AS

Vi har allerede hjulpet deg med å TILBY DEG DET BESTE
men vi hjelper deg også hele veien til mål!

 

 

 

 

A+ Varmepumper er en faghandel med lang fartstid i bransjen som tilbyr kvalitets produkter innen varmepumper til komfortable priser for privat og næring.

Med våre kvalitets produkter som vi har valgt ut for deg for å få mest for pengene, god besparelse og i stand til å nyte komforten, er vi sikre på at også du vil bli en fornøyd kunde.

Thumbs up!

 

 

En investering som skal lønne seg i MANGE ÅR

 

Det er ikke hver dag du kjøper en supplerende varmekilde. Det er en investering som skal lønne seg i MANGE ÅR og det gjelder å velge riktig. Det vet vi. Derfor har vi som mål å gjøre det så enkelt som mulig for deg, samtidig tilby best mulig trygghet.

I vår nettbutikk finner du et komplett utvalg av nordiske modeller til meget rimelige priser. Å finne den rette modellen er enkelt, vi har allerede hjulpet deg med å TILBY DEG DET BESTE.

Ønsker du vi skal hjelpe deg med installasjon? Ingen problem. Vi bruker kun autoriserte F-GASS sertifiserte installatører som også hjelper deg med å finne den beste plassering av anlegget.

Vi ønsker deg LYKKE TIL med et trygt og sikkert valg for et nytt behagelig inneklima.

 

Se noen av våre referanseprosjekter.

 

Vi er forhandlere av:

 

10års_kompressorgaranti
Kinnan er ledende i Norden innen løsninger for energi- og innendørsklima mot privatpersoner og næringsliv. Med våre virksomhetsområder varme, luft, solenergi og tilbehør har vi et unikt helhetsperspektiv. Vi representerer varemerkene LG, Panasonic, Veneto, Coway og Arctus på det norske markedet. Kinnan AB er en del av det nordiske energi- og klimakonsernet Kinnan Holding AB.

FJ Klima Norge ble etablert i 1997 og er i dag distributør av varmepumper og klimaanlegg til profesjonelle kunder over hele landet. Vi er Norges eneste offisielle distributør av Fujitsu varmepumper og klimaanlegg. Vi samarbeider med profesjonelle forhandlere over hele landet og har ingen direkte leveranser til sluttkunde. Vårt tilbud til markedet skal ivareta hele verdikjeden fra prosjektering, tilbud, produktleveranse, installasjon, garantier, og til inngåelse av serviceavtaler.