Våre produkter

Vi fører et bredt utvalg av varmepumper fra Panasonic, Daikin, Hitachi, Mitsubishi og Toshiba samt Klimaekspertenes eget varemerke Icebreaker og Animair.

I tillegg fører vi en rekke varmepumpe tilbehør som er nøye utvalgt for å kvalitetssikre produktet med tanke på ytelse og varmepumpens levetid, men også for å gi enda større energibesparelser for våre kunder og minst mulig miljøpåvirkning.

Miljø policy

Engasjement for miljøet er en av våre kjerneverdier. Gjennom produktene vi selger ønsker vi å bidra til et forbedret miljø og redusert energiforbruk.

Vårt miljøarbeid gjenspeiles via vurderingene vi tar når vi vurderer livssyklusen for våre produkter og samarbeid vi har med etablerte testinstitusjoner for å kontrollere produktene.


Våre partnere!


Klimaekspertene er en del av kinnangruppen og eies og drives av Kinnan Norge AS.

Kinnan er ledende i Norden innen løsninger for energi- og innendørsklima mot privatpersoner og næringsliv.


Vi er autorisert forhandler av Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch.

Mitsubishi Electric leverer energi- og ressursbesparende produkter til det norske markedet.


Daikin produktene som selges i Norge er utviklet i samarbeid med de nordiske landene for å sikre best mulig ytelse under de tidvis tøffe nordiske forholdene.

For å sikre den beste kvaliteten og den mest miljøvennlige produksjonen, er alle disse produktene produsert i Europa.


ABK Qviller AS er en av Norges største distributør av varmepumper. Qviller lagerfører over 6000 produkter og reservedeler som sikrer høy kvalitet og rask levering.

Mest profilerte merkevarer er Toshiba, Nibe, Samsung, Airwell m.m.