Om oss

Vi har allerede hjulpet deg med å TILBY DEG DET BESTE, men vi hjelper deg også hele veien til mål!

Vi er A+ Varmepumper AS og Klimaekspertene i Oslo. Vi er en faghandel med lang fartstid i bransjen som tilbyr kvalitets produkter innen varmepumper til konkurransedyktige priser for privat og næring. Med våre kvalitets produkter som vi har valgt ut for deg for å få mest for pengene, god besparelse og i stand til å nyte komforten, er vi sikre på at også du vil bli en fornøyd kunde.

Klimaekspertene Oslo er en del av kinnangruppen og består av et utvalg varmepumpe installatører som felles samarbeider om installasjon, support og salg. Klimaekspertene ble startet av Kinnan Norge AS som igjen er en del av det nordiske Kinnan konsernet.

Engasjement for miljøet er en av våre kjerneverdier. Gjennom produktene vi selger ønsker vi å bidra til et forbedret miljø og redusert energiforbruk.

En investering som skal lønne seg i MANGE ÅR
Det er ikke hver dag du kjøper en supplerende varmekilde. Det er en investering som skal lønne seg i MANGE ÅR og det gjelder å velge riktig, det vet vi. Derfor har vi som mål å gjøre det så enkelt som mulig for deg, samtidig tilby best mulig trygghet.

I vår nettbutikk finner du et komplett utvalg av nordiske modeller. Å finne den rette modellen er enkelt, vi har allerede hjulpet deg med å TILBY DEG DET BESTE.

Ønsker du vi skal hjelpe deg med installasjon? Ingen problem. Vi bruker kun våre egne autoriserte F-GASS sertifiserte installatører som også hjelper deg med å finne den beste plassering av anlegget.

Vi ønsker deg LYKKE TIL med et trygt og sikkert valg for et nytt behagelig inneklima.

Vi er autoriserte forhandlere av:


Kinnan er ledende i Norden innen løsninger for energi- og innendørsklima mot privatpersoner og næringsliv. Med virksomhetsområder innen varme, luft, solenergi og tilbehør har de et unikt helhetsperspektiv. De representerer varemerkene primært LG og Panasonic på det norske markedet. Kinnan AB er en del av det nordiske energi- og klimakonsernet Kinnan Holding AB.


Mitsubishi Electric Europe B.V. Norwegian Branch leverer energi- og ressursbesparende produkter til det norske markedet. De er tidligere kjent som Miba AS.


Daikin har levert klimaløsninger i over 80 år, og er en av de største produsentene og utviklere av varmepumper og air-conditioning. Friganor AS som i 30 år har vært offisiell eneimportør av Daikin ble i oktober 2018 kjøpt opp av Daikin Europe. Daikin har faglig meget dyktige medarbeidere med lang erfaring.


FJ Klima Norge ble etablert i 1997 og er i dag distributør av varmepumper og klimaanlegg til profesjonelle kunder over hele landet. De er Norges eneste offisielle distributør av Fujitsu varmepumper og klimaanlegg. De samarbeider kun med profesjonelle forhandlere over hele landet og har ingen direkte leveranser til sluttkunde.