Kaiteki HAIRLINE 6600

Totalpris kr 29 490,- inkl. standard montering

* Rentefri delbetaling kr 1 308,- pr mnd

( oppvarming i kaldt klima )

( kjøledrift )


Hoveddata

 • Varmeeffekt (nominell): 1,0-6,6 (4,0) kW
 • Kjøleeffekt (nominell): 0,8-4,0 (3,5) kW
 • Varmekapasitet 4000W ved -15ºC
 • Fabrikkgarantert til -25°C

*Velg mellom 3 forskjellinge farger på innedelen. Safirsort, perlehvit og rubinrød.

På japansk betyr Kaiteki «komfortabel». Kaiteki gir deg kraftig varmekapasitet og unike komfortfunksjoner i et tidløst design. Samtidig er modellen energieffektiv og kostnadsbesparende.

Bestillingsskjema!

Bestill produkt ved å fylle ut skjema under. Vi kontakter deg for gjennomgåelse av installasjonen samt avtale tidspunkt for montering.  Velg produkt

  Betalingsalternativ

  * Rentefri delbetaling kan søkes her

  Teknologi man føler

  I en Kaiteki er det teknologi som gjør mye mer enn å regulere temperatur. Det er teknologi som bestemmer hva vi har på oss. Hvordan vi ser ut. Hva vi bruker tiden på. Hvordan vi snakker sammen.

  Du legger kanskje ikke merke til at rommet du befinner deg i er temperert for at du skal trives, når du er der. Men det påvirker alle valgene du tar. Og hvordan du har det hjemme. Det er derfor vi kaller det… Teknologi man føler.

  Kraftig

  Kaiteki har en svært kraftfull og energief­fektiv kompressor

  Med Hyper Heating teknologi gir varmepumpen en høy og jevn varmekapasitet på de kaldeste dagene. Kaiteki tåler ekstreme kuldeperioder og er testet helt ned til -35°C i et uavhengig laboratorium. Fabrikkgar­antert varmekapasitet er helt ned til -25°C. Ved -15°C leverer Kaiteki 6600 hele 4000 W.

  Prisvinnende design

  Kaiteki har et tidløst og funksjonelt design med fire fargevalg – hvit, perlehvit, safirsort og rubinrød – på innedel og fjernkontroll. Det gir deg frihet til å velge en varmepumpe tilpasset ditt innemiljø. Varmepumpen har vunnet Good Design Award i Japan. Prisen gis til design som beriker hverdagslivet, er inspirerende og av enestående kvalitet.

  Rent inneklima

  Filtersystem Plasma Quad Plus

  Med filtersystemet Plasma Quad Plus, holder Kaiteki hjemmet ditt fritt for luftbårne støvpartikler, bakterier, virus, mugg og allergener. Kaitekis filter tar unna alle mikroskopiske partikler mindre enn 2,5 mikrometer. Det er mindre enn 4% av bredden til et hårstrå.