IGURU 6600

Totalpris kr 24 890,- inkl. standard montering

* Rentefri delbetaling kr 1 116,- pr mnd


Hoveddata

 • Varmeeffekt (nominell): 0,9-6,6 (4,0) kW
 • Kjøleeffekt (nominell): 0,8-4,0 (3,5) kW
 • SCOP: 4,6
 • Varmekapasitet 4400W ved -15ºC
 • Fabrikkgarantert til -25°C

Varme. Helt enkelt! IGURU er Mitsubishi sin nyeste varmepumpe. Vi kaller den vår «lille tøffing» fordi den gjør én ting svært effektivt uten å ta stor plass. Den gir deg varme. Helt enkelt.

Bestillingsskjema!

Bestill produkt ved å fylle ut skjema under. Vi kontakter deg for gjennomgåelse av installasjonen samt avtale tidspunkt for montering.  Velg produkt

  Betalingsalternativ

  * Rentefri delbetaling kan søkes her

  Kompakt og solid

  IGURU er Mitsubishi sin mest kompakte innedel med Hyper Heating, kun 28 cm høy og 83,8 cm bred. Det gjør modellen svært plasseringsvennlig, og innedelen kan monteres på diskré plasseringer. IGURU er spesialutviklet for Skandinavia med fabrikkgarantert drift ned til -25°C og leveres i 3 størrelser – IGURU 6200, 6600 og 7800.

  Alle benytter det miljøvennlige kjølemediet R32, og har selvfølgelig også ypperlig kjølefunksjon for varme sommerdager.

  Ekstrem varmekapasitet

  Til tross for sin kompakte innedel klarer IGURU å levere svært høy varmekapasitet fra den kraftige kompressoren med Hyper Heating teknologi. Her får du Hyper Heating egenskaper i en kompakt innpakning med fokus på varmekapasitet og leveringsevne i kalde klimaer. IGURU 6200 leverer sin nominelle varmekapasitet på 3,2 kW helt ned til -21°C, og IGURU 6600 leverer sin nominelle på 4,0 kW helt ned til -19°C. Det er derfor IGURU kalles en «liten tøffing».

  Mer enn rå kraft

  I tillegg til rå kraft har IGURU flere spennende egenskaper og funksjoner. LED-backlight på fjernkontrollen gjør leservennligheten ekstra god. IGURU 6600 og 7800 har også opp til 30m rørstrekk for ekstra lang avstand mellom ute- og innedel, der det er behov for det. Utededelens vifteblad med Winglets-funksjon bidrar til sikker drift, lavt lydnivå og forbedret luftmengde over registeret før og etter avriming.